Hòfi Mango is per direct op zoek naar enthousiaste en gedreven vrijwilligers, parkmedewerkers en tourguides voor het nieuw te openen Natuurpark Hòfi Mango te Bandabou. 

Over Hòfi Mango
Hòfi Mango is een nieuw te openen natuurpark met daarin een aantal bezienswaardigheden zoals een mangobos met ruim 700 mangobomen, een unieke en enig overgebleven suikermolen van de Caribische eilanden , de oudste distilleerderij van Curaçao en een magistraal aangelegde trap naar een uitkijkpunt met uitzicht op de Christoffelberg en het heuvellandschap van Bandabou.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere bezienswaardigheden in ontwikkeling. Ook wordt Hòfi Mango gebruikt voor diverse educatieve doeleinden en zullen er verschillende evenementen georganiseerd worden.

 

Beschikbare functies:

Vrijwilligers
Als vrijwilliger voel je je sterk verbonden met de natuur en het eiland en deel je de doelstelling om samen met veel positivisme te werken aan de toekomst van het eiland en het behouden van de natuur.

Je geeft rondleidingen, deelt je kennis en helpt mee met diverse educatieve en informatieve activiteiten in het park. Je bent minimaal 2 dagdelen per maand beschikbaar.

Parkmedewerker
Als parkmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers. Je verricht lichte administratieve-, en facilitaire handelingen. Verder houdt je nauw contact met de verschillende tourguides en je leidinggevende wat betreft de dagelijkse gang van zaken binnen het park. Je spreekt zowel Papiaments alsook Nederlands en Engels.

Tourguides
Als tourguide leidt je een aantal groepen in elk anderhalf uur door het park langs de verschillende bezienswaardigheden. Je vertelt over elk van hen, over de natuur, een stukje geschiedenis en over de toekomstplannen. Je bent minimaal 2 dagen (verdeeld over vrijdag, zaterdag of zondag) beschikbaar en spreekt Papiaments, Nederlands en het liefst ook Engels.

 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken vriendelijke en enthousiaste personen die leergierig zijn, houden van de natuur en communicatief sterk zijn. Verder ben je in elk geval het gehele weekend beschikbaar (vrijdag, zaterdag & zondag) en woon je het liefst op Bandabou, maar dat is geen vereiste. Verder is het belangrijk dat je zowel Papiaments alsook Nederlands en Engels spreekt.

 

Wat bieden wij?
Een uniek leer-werk traject op een bijzondere werklocatie midden in de natuur.
Een parttime baan met mogelijkheid tot vermeerdering van de uren en doorgroeimogelijkheden in functie.

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan je gegevens en motivatie naar iris@hethuisvanasporaat.nl