Vacature: stage grafisch vormgeving

Het Huis van Asporaat is op zoek naar een enthousiaste student DTP of grafisch vormgever die ons marketingteam komt versterken. Als grafisch vormgever hou je je bezig met diverse projecten en bedrijven die verwant zijn aan Het Huis van Asporaat. Je verzorgt de grafische vormgeving van drukwerk zoals brochures, affiches, verpakkingen en digitale producten zoals websites, social media, ontwerpen voor gebruik in verschillende media, zoals een beeldmerk of huisstijl. 

Over de organisatie
Het Huis van Asporaat, producent van aansprekende online formats, televisieprogramma’s, theaterconcepten en management van artiesten. Onze programma’s vinden hun weg naar zowel theaters in binnen- en buitenland, als commerciële televisie zenders. Oprichters en mede-eigenaren van Het Huis van Asporaat zijn de gebroeders Jandino en Kenneth Asporaat.

Profiel & competenties

  • Ontwerpen van reclame-uitingen in drukwerk en digitaal, met name op het gebied van lay-out, typografie, kleurgebruik, illustraties en foto’s;
  • Visueel vertalen van merk- en marketingstrategie naar huisstijl, campagneconcepten, communicatietools en digitale media;
  • Maken en bewerken van afbeeldingen en/of video’s;
  • Bewaken van de huisstijl van bijvoorbeeld websites of andere online- of print-media.

Wat vragen wij?

Je volgt een MBO/HBO opleiding richting DTP of grafische vormgeving. Verder ben je leergierig en ben je bereid mee te denken met projecten die lopen op de afdeling. Daarnaast:

  • Ben je creatief, werk je nauwkeurig en ben je proactief;
  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Heb je kennis van Photoshop, Illustrator en Premiere Pro;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leerzame stage bij een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Dit alles in een prettige, informele werksfeer met leuke gezellige collega’s.

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv + motivatie voor naar anouk@hethuisvanasporaat.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.