UNITED ENTREPRENEURSHIP CURAÇAO SUMMIT 2019

Het Huis van Asporaat organiseert de allereerste United Entrepreneurship Curaçao Summit (UECS). Tijdens deze bijeenkomst, die bedoeld is voor ondernemers op Curaçao, werd er gezamenlijk en met een frisse, vernieuwende blik gekeken worden naar de potentie van en investeringsmogelijkheden op het eiland.

Diverse onderwerpen, waarin lokale ondernemers een essentiële rol spelen, zijn tijdens deze summit aan bod gekomen, waaronder toerisme, real estate, transport, entertainment en natuurlijk het ondernemerschap zelf.

Voor deze eerste editie van UECS, bijgewoond door meer dan 450 ondernemers, heeft een groep bevlogen professionals zich de afgelopen tijd gebogen over diverse actuele ondernemersonderwerpen. De opgedane kennis en inzichten werden tijdens deze dag middels interactieve panels uitgewisseld met de aanwezigen.

Jandino Asporaat, ondernemer en medeorganisator van deze summit, deelde zijn kennis over het ondernemerschap en de potentie hiervan op Curaçao. Ook Eugene Rhuggenaath, minister-president van Curaçao, was hierbij aanwezig. Daarnaast hebben een aantal lokale sprekers hun visie gedeeld over de potentie van het eiland en de belangrijke rol van elke ondernemer.

“You must be the change you wish to see in the world.”
– Mahatma Gandhi

Wil je op de hoogte gehouden worden over toekomstige activiteiten van de United Entrepreneurship Curaçao Summit? Laat dan je gegevens achter in de rechter kolom.

Heeft u vragen over de summit? Neem dan contact op via:
uecs@hethuisvanasporaat.nl 

Laat hier je gegevens achter

6 + 14 =

SPONSORS