Het Huis van Asporaat brengt samen met The Hague Beach Stadium een unieke combinatie van bewegen aan zee door cultuur, entertainment en sport met elkaar te verbinden. De behoefte aan bewegen, samen zijn en uit te gaan blijft, na de versoepelingen in regelgeving omtrent het Coronavirus, groot.

Op zaterdag 4 juli, trapt April Darby, musical-ster, actrice en zangeres af met een speciaal door haar ontwikkelde Dance Work-out. Dit gevolgd door een speciale Family editie op zondagmorgen, 5 juli. Kinderen vanaf 8 tot 16 jaar kunnen hier aan deelnemen en ook ouders zijn van harte welkom om mee te dansen.  

April Darby brengt je in haar work-outs de kneepjes van het professionele dansen. Zij bracht onlangs een nieuwe track out met The Boy Next Door en Billy The Kit, is bekend van haar rollen in musical producties als Sister-Act en The Bodyguard, kwart finaliste in The Voice of Holland 2020 en vertolkte de stem van Naila in The Lion King Movie NL. Dit is een unieke kans om te sporten en de heupen soepel te maken met een van Nederlands beste entertainment topperformers.