Rolf Sanchez verkoop AFAS Live uit! - Het Huis van Asporaat

De aankomende show van Rolf Sanchez in AFAS Live is volledig uitverkocht! Op vrijdag 10 april 2020 staat Rolf Sanchez met zijn eigen concert ‘Una Noche’ in AFAS Live met een breed repertoire aan de beste swingende Latin muziek.

De onvergetelijke show gevuld met entertainment, dansers en speciale gasten is veelbelovend. Zo ook Rolf Sanchez: “Dit wordt het allergrootste Latin spektakel dat Nederland ooit heeft gezien!”. 

Rolf Sanchez is niet meer weg te denken uit de hitlijsten en is op dit momenteel een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten op het gebied van Latin muziek. Na zijn verblijf in de VS, waar hij maar liefst 3 nummer 1-hits in de US Radio Billboard scoorde, keerde Rolf afgelopen jaar terug naar Nederland.

Hij nam deel aan het bekende televisieprogramma “De Beste Zangers van Nederland” waaruit “Pa Olvidarte” met Emma Heesters voortkwam. Dit nummer belandde binnen 3 weken in de top 5, stond als hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40, behaalde een Gouden plaat en is inmiddels hard op weg naar Platina met nu al meer dan 10 miljoen streams.

 

Datum: 10 april 2020 
Locatie: AFAS Live, Amsterdam