maakt deel uit van Hofi Mango park. De keuken van Kultura Kòrsou, onder leiding van chef-kok Willy Balentina, serveert Creoolse gerechten zoals je die nog nooit hebt geproefd: unieke combinaties van smaken met hoogwaardige, verse en lokale ingrediënten.
Balentina is de nummer één chef van het eiland en heeft zijn ervaring als sterrenchef opgedaan in onder meer de keukens van de Librije (Jonnie Boer), Ron Gastrobar (Ron Blaauw), Joelia (Mario Ridder) en het 4-sterren hotel Castell d’Empordà.
Balentina was vastbesloten terug te keren naar zijn geboorte-eiland om zijn kennis door te geven en jongeren op te leiden tot de nieuwe generatie chef-koks van Curaçao.
De missie van Balentina is om de Curaçaose keuken naar sterrenniveau te tillen en vooral lokale producten te gebruiken, de lokale economie en duurzaamheid te stimuleren en de Curaçaose keuken op de internationale kaart te zetten.