Op zondag 5 april staat Najib Amhali, samen met comedians Anuar en Roué Verveer, in AFAS Live voor de tweede editie van Ramadan Conference. Na een succesvol debuut, vonden de mannen het tijd worden voor een show met internationale allure en nodigen ze niemand minder uit dan de Marokkaanse popzanger Cheb Douzi.

Douzi bracht begin dit jaar zijn zoveelste hit uit; Khalik Maaya behaalde niet alleen in het buitenland de hitlijsten, maar ook in Nederland stond het nummer wekenlang op nummer 1 in de Arab Music Charts. Daarnaast won hij meerdere awards, waaronder ‘Beste Marokkaanse Artiest’ tijdens de Buma Music Awards. Ook op social media is hij niet meer weg te denken, zijn videoclips worden miljoenen keren bekeken op YouTube en op Instagram heeft hij over de 4 miljoen volgers.

Over Ramadan Conference
Tijdens Ramadan Conference betreden Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium. Met een kritische blik op de maatschappij hebben de mannen een scherpe voorstelling gemaakt, die iedereen gaat laten lachen.  Maar wel met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’. De show in AFAS Live, met nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, belooft een spektakel te worden met vuurwerk en muziek.

Datum: 5 april 2020
Locatie: AFAS Live, Amsterdam
Tickets: www.ramadanconference.nl