Komend jaar “Más Más Más” voor Rolf Sanchez - Het Huis van Asporaat

Na zijn twee grote hits “Pa Olvidarte” en “Como Tu”, is het voor Rolf Sanchez tijd voor de volgende zomerplaat. Daarom zal hij op 17 juli zijn single “Más Más Más” uitbrengen.  “Nadat ik je lippen heb geproefd wil ik meer, meer, meer.”, zingt hij als je het vertaalt naar het Nederlands.

Rolf Sanchez: “Het nummer gaat over de zoektocht naar hartstochtelijke spanning met een persoon en de vraag of het wel bestaat. Als ik eenmaal die persoon heb gevonden, raak ik verslaafd aan dat gevoel met haar en wil ik alleen maar meer, meer, meer”.  

Dat de chemie wordt overgebracht in de bijbehorende videoclip is geen twijfel over mogelijk. Rolf zijn eigen vriendin, professioneel zanger- en danseres Sophia Mason, speelt namelijk een bijzondere rol in de clip. Zij is de tegenspeelster en dus dé persoon waar Rolf geen genoeg van kan krijgen. “De persoon waar ik destijds over schreef, heb ik nu gevonden. Dat ze nu ook nog eens die rol mag vervullen in mijn videoclip is natuurlijk perfect.”, zegt Rolf.  

In april zou Sanchez optreden voor een uitverkocht AFAS Live. Door de coronacrisis kon zijn show geen doorgang vinden. Daarom is het concert verplaatst naar 3 oktober 2020, afhankelijk van de maatregelen en adviezen van het RIVM en de Nederlandse overheid. Nu er weer meer mogelijk is zijn er volop nieuwe plannen gemaakt door de zanger. Zo zal hij op 23 juli live optreden met band in de Ziggo Dome. De show wordt live gestreamd via het nieuwe platform Largerthan.live en er zullen ook zaaltickets te koop zijn.

In oktober start Rolf met zijn eigen theatertour waar hij zijn muziek ten gehore zal brengen in onder andere het nieuwe Luxor Theater en Mainstage.

Rolf: “Wat mij het meest gelukkig maakt is optreden, omdat ik mensen dan blij kan maken. Tijdens mijn shows neem ik het publiek mee in een rollercoaster van emoties en omdat ik dus door heel het land ga optreden krijg ik de kans om meer mensen aan te spreken. Tijdens mijn liveshows leert het publiek mij écht kennen. Ik kan niet meer wachten”.

De Nederlands-Dominicaanse Rolf Sanchez is zowel zanger als songwriter. Met reeds een #1 positie in de Tropical Songs hitlijst van de gerenommeerde Amerikaanse Billboard charts, is hij toegewijd om zichzelf als succesvolle Pop artiest neer te zetten in Nederland.  Sinds zijn deelname aan het populaire televisieprogramma Beste Zangers in 2019 heeft Rolf’s carrière die vlucht genomen. Naar aanleiding van dit programma scoorde hij zijn eerste Nederlandse grote hit “Pa Olvidarte”, samen met Emma Heesters die inmiddels een dubbele Platina status heeft bereikt.

Begin 2020 tekent Rolf bij zijn label 8Ball Music en releaset zijn eigen single “Como Tu” die meteen alarmschijf werd bij Q Music en 11 weken in de Top 40 heeft gestaan.

Zijn theatertour is vanaf oktober door heel Nederland te zien. Kaarten voor deze show zijn te koop via www.rolf-music.com of via de website van het theater.