Jandino Asporaat reageert via zijn Instagram op het interview met de lokale radio zender Paradise FM, waarin hij donderdag vertelt een half jaar op Curaçao te willen wonen.

Momenteel is Jandino op Curaçao te vinden voor werk, waarbij hij fungeert als bruggenbouwer. “Mijn belangrijkste taak is mensen met elkaar te laten communiceren. Ik vind het mijn plicht om terug te geven aan mijn eiland.”

De verhuizing staat zeker niet voor morgen gepland, zo legt hij uit: “Nee ik ga niet morgen verhuizen naar Curaçao. Wel heb ik gekeken naar de mogelijkheid om ooit mijn kinderen een gedeelte op Curaçao op te voeden en de andere gedeelte in Nederland.”

Zijn fans vragen zich af of hij alleen maar ‘serieus’ werk zal blijven doen en zijn leven in de theater en op het witte scherm vaarwel zegt. ‘Nee, ik blijf nog lekker theater en films maken, ik blijf natuurlijk Dino.’

Onlangs werd bekend gemaakt dat zijn nieuwste film: Bon Bini: Judeska in Da House, vanaf 10 december in de bioscopen te zien zal zijn. Gisteren werd de officiële trailer naar buiten gebracht.