Op 5 augustus 2022 staat Jandino met zijn stand-up comedy show Perspectief in het eeuwenoude openluchttheater Ancient midden in het centrum van Side, in de buurt van Antalya. Voor dit unieke optreden hebben Corendon en Jandino de handen ineen geslagen.

Wat begon als een verzoek via zijn Instagram kanaal, met de vraag: “wanneer kom je een keer optreden in Turkije?”, liet de comedian het er niet bij zitten en stelde de vraag terug: “is Turkije klaar voor Jandino?”. Deze vraag werd massaal met een “ja” beantwoord door zijn fans.

Jandino: “ik heb ongelofelijk veel zin om op te treden in Turkije. Hier het podium op te komen en de zin uit te spreken: “Turkije nummer 1” en dan het publiek te horen juichen.  Ik weet dat ik in een openluchttheater speel, maar ik kan je nu alvast verzekeren dat het dak eraf gaat.”

Het historische theater ligt in het oude centrum van de badplaats Side. In de Romeinse tijd werd het theater gebruikt als arena voor gladiatoren én als podium voor toneelstukken en voorstellingen. Nu, eeuwen later, betreedt Jandino hier het podium met zijn comedy show Perspectief. De sfeer en entourage van het theater samen met zijn ongekende energie vormen de perfecte ingrediënten voor deze unieke avond.

Datum: 5 augustus 2022
Aanvang: 21:00 uur
Locatie: Ancient Theatre Side, Turkije

Na de show in Turkije, staat eind augustus zijn tour op de ABC-eilanden gepland, om ook daar zijn show aan het publiek te vertonen. Jandino stond het afgelopen theaterseizoen in de Nederlandse theaters met Perspectief. Vanaf volgend jaar is Jandino te zien in het theater met de, lang uitgestelde, klucht: Judeska Airlines.