De succesvolle tv-sketch FC Kip waar Jandino met zijn alter ego Judeska mee bekend werd krijgt na al het succes een eigen restaurant. 

FC Kip is bekend geworden uit De Dino Show, waarin deze populaire sketch over het fictieve fastfoodrestaurant werd uitgezonden. Fictief is het binnenkort niet meer en het restaurant zal in april 2020 haar deuren open in het voormalige ABN Amro gebouw in Rotterdam.

Wie denkt dat dit restaurant een soort snackbar wordt heeft het mis, het pand beschikt over maar liefst 1000 vierkante meter en zal worden uitgebouwd tot een van de grootste fastfoodrestaurants in Rotterdam.

Elijah (8), het zoontje van Jandino, heeft ook een vinger in de pap. Hij is sinds kort vegetarisch en heeft zijn vader dus sterk aangeraden om ook vegetarische gerechten op de menukaart te zetten. Maar natuurlijk kan het favoriete gerecht van Jandino zelf niet ontbreken, echte verse kip in alle soorten en maten.

Jandino: “Dit is een droom die ik na jaren eindelijk heb nageleefd. Het wordt het allermooiste fastfoodrestaurant in Rotterdam, zonder twijfel.”

In tegenstelling tot de personages uit de films en korte sketches, staat de klant bij het restaurant op nummer 1 en staat ook klantvriendelijkheid voorop dus niemand zal tegen de vlakte worden geklapt.

Judeska, bekend uit de FC Kip sketches, is overigens vanaf februari 2020 te zien in de theaters met de allernieuwste klucht Judeska Airlines: riemen vast want je gaat vliegen.