Onlangs heeft het bedrijf van de gebroeders Jandino en Kenneth Asporaat weer nieuw talent binnen gehaald. De mix van zangers, muzikanten, acteurs, theatermakers en comedians  van Het Huis van Asporaat wordt aangevuld met de stadsdichter van Amsterdam: Gershwin Bonevacia.  

Gershwin Bonevacia (26) werkt als dichter en schrijver samen met organisaties als het Van Gogh Museum en TEDx. Daarnaast staat hij maandelijks in het Parool met een stadsgedicht en organiseert hij voordrachten voor onder andere het Koningshuis en de NTR.

In 2018 debuteerde hij met zijn dichtbundel genaamd “Ik heb een fiets gekocht” en in 2020 kun je zijn tweede bundel verwachten. Inmiddels heeft Gershwin al diverse literatuurprijzen op zijn naam staan.

 

Het Huis van Asporaat
Het Huis van Asporaat is producent van aansprekende online formats, televisieprogramma’s, theaterconcepten en management van artiesten. De programma’s vinden hun weg naar zowel theaters in binnen- en buitenland, als commerciële televisie zenders.

Naast Gershwin Bonevacia vertegenwoordigt Het Huis van Asporaat ook onder andere Jandino, Rolf Sanchez, Murth Mossel, Ta Joela, Shay Kreuger, Edson Da Graça, Anuar, Nienke Eijkens, Archell Thompson en Gianinni Semedo Moreira.