Afgelopen donderdag vond de finale van het Motivational FIFA ’22 Tournament Only Winners in Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy, RTM Stage.

Voorafgaand aan de finale vonden er voorrondes door heel Rotterdam plaats waaraan 1000 jongeren deelnamen. De 32 beste spelers werden geselecteerd en stonden op 30 december in Rotterdam Ahoy. Tijdens dit event werden Rotterdamse jongeren gekoppeld aan bekende Nederlanders, waaronder Rico Verhoeven, Tisjeboyjay en Eljero Elia.

De 20-jarige Berkan uit Feijenoord heeft het toernooi gewonnen. Naast de titel ‘Gaming King’ heeft hij ook een Playstation 5 met joysticks, een beker en een Roxx E-bike gewonnen. “Het was een fantastische dag”, vertelt Berkan. De Rotterdamse Berkan speelde het FIFA toernooi niet alleen, hij zat namelijk in het team met de urban pop DJ/producer TOMMY.

Only Winners in Rotterdam is een initiatief van Het Huis van Asporaat, in samenwerking met Arch Management en House of Esports, onderdeel van Winter of Esports en RTM Games Week en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam/ Rotterdam Sterker door Jongeren.