Joël M. Ngimbi

Contact: Ruud ter Horst
Email: ruud@hethuisvanasporaat.nl

Biografie:

Maak kennis met Joël Muaka Ngimbi (22), beter bekend als Ta Joela. Via Facebook maakte hij zijn eerste stappen naar bekendheid. Begonnen met het opnemen van korte video’s op zijn kamer, vond hij steeds meer plezier in het maken van de hilarische imitaties van bekende rappers. 

Het bereik van Ta Joela’s kanaal groeide op Youtube en al snel lanceerde hij verschillende series waaronder Rappers in de klas en Dat is een keuze. Hiernaast was hij te zien in  verschillende gastoptredens in Youtube programma’s zoals bij First Fear en Comedy Central NL. Zijn Youtube kanaal telt op dit moment 79.385 abonnees en groeit nog elke dag.

Naast YouTube en Instagram is hij ook een bekende in de Nederlandse Hiphop. Hij heeft recent een nummer uitgebracht samen met Supergaande. Daarnaast heeft Ta Joela samengewerkt met Broederliefde, SBMG, Wilde Westen en Lil’ Kleine.

In samenwerking met Ziggo heeft hij een eigen programma opgenomen, Tata Joela #FIRST, waarin hij typisch Nederlandse activiteiten uitvoerde. Momenteel werkt Ta Joela als internationaal reporter voor Red Bull.