Onze Artiesten

Jandino Asporaat

Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een speer. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af.

Joel m. Ngimbi

Ta Joela’s kanaal groeit nog elke dag op Youtube, hij lanceerde  verschillende series waaronder Rappers in de klas en Dat is een keuze. Hiernaast was hij te zien in verschillende gastoptredens in Youtube programma’s zoals bij First Fear en Comedy Central NL. 

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin. Na drie nummer 1 hits en vele uitverkochte shows in Midden-, en Latijns-Amerika staat de King of Dutch Latin vanaf januari op Nederlandse bodem.

gershwin bonevacia

Gershwin Bonevacia (26), schrijver en stadsdichter van Amsterdam, geeft op filosofische maar vooral poëtische wijze vorm aan onderwerpen als duurzaamheid, onderwijs en zelfs Harry Potter. Gershwin werkt als dichter en schrijver samen met organisaties als het Van Gogh Museum en TEDx.

Shirma Rouse

Shirma Tamara Rouse, ook wel de Nederlandse Queen of Soul genoemd, werd geboren op Curaçao en is opgegroeid op Sint Eustatius. Shirma is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Shay Kreuger

Energiek, talentvol, deskundig, leergierig en een tikkie brutaal: Dat is Shay! Als producent van een documentaire, als verslaggever, als presentator of als inspirerende spreker. Energiek, talentvol, deskundig, leergierig, en een tikkie brutaal: Dat is Shay!

Anuar

Na het winnen van het prestigieuze Cameretten Festival is Anuar niet meer weg te denken uit de theaters. Pers en publiek over een avondje Anuar: “Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”. “Hij is een gretige grappenmaker”. “Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen”.

APRIL DARBY

April Darby is een entertainer van wereldklasse en een multi-talent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem, vastberaden is om elk podium te veroveren! April is een Nederlands/Amerikaanse zangeres die niet geheel onbekend is in de wereld van theater en popmuziek.

Edson da grAça

De lange Amsterdammer van Kaapverdische afkomst, gaat de laatste tijd als een trein. Sinds dat hij binnen is gehaald door MTV als het nieuwe gezicht van het televisieprogramma Ridiculousness is de rest van Nederland ook nieuwsgierig naar dit aanstormend talent.

Murth Mossel

Murth Mossel is een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent. Murth is in 1994 begonnen als stand-up comedian. Als presentator heeft hij shows gepresenteerd voor o.a TMF en NPS (Paradisolife) en hij was teamcaptain in het NPO programma Bij Dino in de Straat.

ARCHELL THOMPSON

De Rotterdamse storyteller van Curaçaose komaf, Archell Thompson, neemt je mee in zijn ontsnapping van hoofd naar hart. Met zijn exceptionele talent ontwikkelde hij een succesvolle methodiek genaamd Catwalk Challenge.

GIANINNI SEMEDO MOREIRA

Gianinni is op dit moment een van de succesvolste Nederlandse dansers in Amerika. Sinds 2009 woont hij in Los Angeles en heeft hij gewerkt met supersterren als Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Paula Abdul, Nicki Minaj en is hij drie jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil.