Onze Artiesten

Jandino Asporaat

Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een speer. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af.

GIANINNI SEMEDO MOREIRA

Gianinni is op dit moment een van de succesvolste Nederlandse dansers in Amerika. Sinds 2009 woont hij in Los Angeles en heeft hij gewerkt met supersterren als Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Paula Abdul, Nicki Minaj en is hij drie jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil.

Phi Nguyen

Phi Nguyen is geboren in Bình Trị Thiên, Vietnam. Via Hong Kong kwam hij op zijn zesde in Arnhem terecht, daar leerde hij in no-time Nederlands. Na de basisschool en middelbare school, studeert hij in 2009 af aan de Arnhemse Toneelschool. 

Shay Kreuger

Energiek, talentvol, deskundig, leergierig en een tikkie brutaal: Dat is Shay! Als producent van een documentaire, als verslaggever, als presentator of als inspirerende spreker. Energiek, talentvol, deskundig, leergierig, en een tikkie brutaal: Dat is Shay!

Shirma Rouse

Shirma Tamara Rouse, ook wel de Nederlandse Queen of Soul genoemd, werd geboren op Curaçao en is opgegroeid op Sint Eustatius. Shirma is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Murth Mossel

Murth Mossel is een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent. Murth is in 1994 begonnen als stand-up comedian. Als presentator heeft hij shows gepresenteerd voor o.a TMF en NPS (Paradisolife) en hij was teamcaptain in het NPO programma Bij Dino in de Straat.

ARCHELL THOMPSON

De Rotterdamse storyteller van Curaçaose komaf, Archell Thompson, neemt je mee in zijn ontsnapping van hoofd naar hart. Met zijn exceptionele talent ontwikkelde hij een succesvolle methodiek genaamd Catwalk Challenge.

Alpha oumar barry

Alpha Oumar Barry is begonnen als medewerker Kofi tijdens FC Kip en al kort daarna kwam hij al snel te gast in De Dino Show als “De Afrikaanse leider”. Bekend is hij nog niet helemaal, maar dat gaat snel veranderen. Hij speelt dan wel in kleiner rollen, maar een groot publiek aan het lachen krijgen is heel normaal voor hem..