Onze Artiesten

Jandino Asporaat

Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een speer. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af.

Joel m. Ngimbi

Ta Joela’s kanaal groeit nog elke dag op Youtube, hij lanceerde  verschillende series waaronder Rappers in de klas en Dat is een keuze. Hiernaast was hij te zien in verschillende gastoptredens in Youtube programma’s zoals bij First Fear en Comedy Central NL. 

Anuar

Na het winnen van het prestigieuze Cameretten Festival is Anuar niet meer weg te denken uit de theaters. Pers en publiek over een avondje Anuar: “Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”. “Hij is een gretige grappenmaker”. “Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen”.

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin. Na drie nummer 1 hits en vele uitverkochte shows in Midden-, en Latijns-Amerika staat de King of Dutch Latin vanaf januari op Nederlandse bodem.

Shay Kreuger

Energiek, talentvol, deskundig, leergierig en een tikkie brutaal: Dat is Shay! Als producent van een documentaire, als verslaggever, als presentator of als inspirerende spreker. Energiek, talentvol, deskundig, leergierig, en een tikkie brutaal: Dat is Shay!

gershwin bonevacia

Gershwin Bonevacia (26), schrijver en stadsdichter van Amsterdam, geeft op filosofische maar vooral poëtische wijze vorm aan onderwerpen als duurzaamheid, onderwijs en zelfs Harry Potter. Gershwin werkt als dichter en schrijver samen met organisaties als het Van Gogh Museum en TEDx.

Edson da garça

De lange Amsterdammer van Kaapverdische afkomst, gaat de laatste tijd als een trein. Sinds dat hij binnen is gehaald door MTV als het nieuwe gezicht van het televisieprogramma Ridiculousness is de rest van Nederland ook nieuwsgierig naar dit aanstormend talent.

Murth Mossel

Murth Mossel is een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent. Murth is in 1994 begonnen als stand-up comedian. Als presentator heeft hij shows gepresenteerd voor o.a TMF en NPS (Paradisolife) en hij was teamcaptain in het NPO programma Bij Dino in de Straat.

Nienke Eijkens

Nienke Eijkens is een 23-jarig natuurtalent. Ze wordt gezien als de nieuwe grote belofte. In 2015 heeft ze succesvol de MBO Artiestenopleiding afgerond in Tilburg. Daarna heeft ze in een aantal kleine voorstellingen gespeeld.

GIANINNI SEMEDO MOREIRA

Gianinni is op dit moment een van de succesvolste Nederlandse dansers in Amerika. Sinds 2009 woont hij in Los Angeles en heeft hij gewerkt met supersterren als Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Paula Abdul, Nicki Minaj en is hij drie jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil.

ARCHELL THOMPSON

De Rotterdamse storyteller van Curaçaose komaf, Archell Thompson, neemt je mee in zijn ontsnapping van hoofd naar hart. Met zijn exceptionele talent ontwikkelde hij een succesvolle methodiek genaamd Catwalk Challenge.