Artiesten - Het Huis van Asporaat

Onze Artiesten

Jandino Asporaat

Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een speer. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af.

GIANINNI SEMEDO MOREIRA

Gianinni is op dit moment een van de succesvolste Nederlandse dansers in Amerika. Sinds 2009 woont hij in Los Angeles en heeft hij gewerkt met supersterren als Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Paula Abdul, Nicki Minaj en is hij drie jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil.

Murth Mossel

Murth Mossel is een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent. Murth is in 1994 begonnen als stand-up comedian. Als presentator heeft hij shows gepresenteerd voor o.a TMF en NPS (Paradisolife) en hij was teamcaptain in het NPO programma Bij Dino in de Straat.

ANUAR

De Utrechtse stand-up comedian Anuar is met al zijn talenten een veelzijdig artiest. Toen hij in 2004 het welbekende Cameretten Festival won, gingen er veel deuren voor hem open. Binnen no time stond hij in het theater met zijn eigen shows.

gershwin bonevacia

Gershwin Bonevacia (26), schrijver en stadsdichter van Amsterdam, geeft op filosofische maar vooral poëtische wijze vorm aan onderwerpen als duurzaamheid, onderwijs en zelfs Harry Potter. Gershwin werkt als dichter en schrijver samen met organisaties als het Van Gogh Museum en TEDx.

Phi Nguyen

Phi Nguyen is geboren in Bình Trị Thiên, Vietnam. Via Hong Kong kwam hij op zijn zesde in Arnhem terecht, daar leerde hij in no-time Nederlands. Na de basisschool en middelbare school, studeert hij in 2009 af aan de Arnhemse Toneelschool. 

Shirma Rouse

Shirma Tamara Rouse, ook wel de Nederlandse Queen of Soul genoemd, werd geboren op Curaçao en is opgegroeid op Sint Eustatius. Shirma is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Shay Kreuger

Energiek, talentvol, deskundig, leergierig en een tikkie brutaal: Dat is Shay! Als producent van een documentaire, als verslaggever, als presentator of als inspirerende spreker. Energiek, talentvol, deskundig, leergierig, en een tikkie brutaal: Dat is Shay!

Edson da grAça

De lange Amsterdammer van Kaapverdische afkomst, gaat de laatste tijd als een trein. Sinds dat hij binnen is gehaald door MTV als het nieuwe gezicht van het televisieprogramma Ridiculousness is de rest van Nederland ook nieuwsgierig naar dit aanstormend talent.

ARCHELL THOMPSON

De Rotterdamse storyteller van Curaçaose komaf, Archell Thompson, neemt je mee in zijn ontsnapping van hoofd naar hart. Met zijn exceptionele talent ontwikkelde hij een succesvolle methodiek genaamd Catwalk Challenge.