alpha oumar barry

Contact: info@hethuisvanasporaat.nl

Biografie:

Hij is begonnen als medewerker Kofi tijdens FC Kip en al kort daarna kwam hij al snel te gast in De Dino Show als “De Afrikaanse leider”. Bekend is hij nog niet helemaal, maar dat gaat snel veranderen. Hij speelt dan wel in kleiner rollen, maar een groot publiek aan het lachen krijgen is heel normaal voor hem.

De grappige, energieke en talentvolle Alpha begon op het toneel met YOUNGSTAGE in 2004 en heeft daarna meerdere projecten gedaan in verschillende theater in omgeving Rotterdam. Later nam hij ook deel aan Djo-art een andere theatergroep waar hij heeft mee gedaan aan “Blik en Hond zonder staart”. Later gaf hij ook knutsel workshops aan basisscholen in Rotterdam daar leerde ze o.a. kleine decortjes knippen uit blikjes.

Vanaf toen tot het heden heeft hij al heel wat stappen gemaakt. Hij heeft bijvoorbeeld ook gespeeld in de klucht “Van je familie moet je het hebben” in 2016 en daarna in  “Judeska in de TBS-Kliniek”, waar hij een patiënt speelde. Dit jaar zou hij onderdeel van de cast voor “Judeska Airlines” zijn, helaas gooide Corona roet in het eten. Daarnaast speelde hij een rol in Bon Bini Holland 1 en 2, beide films sleepte een Gouden Kalf binnen.