Agenda - Het Huis van Asporaat

Agenda

OPGEFOKT

Na 3 jaar niet solo op te planken te hebben gestaan, is Jandino terug. Een ding is voor hem duidelijk geworden: hij laat zich niet meer opfokken! Hij gaat het vanaf nu anders doen: liefhebben als zijn moeder, feesten zoals zijn vader, lachen als zijn opa en koken en vreten als zijn oma. Kortom, hij gaat lekker leven. 

#nofilter

‘Het mooie van comedy is dat je elk onderwerp bespreekbaar kunt maken’, aldus Murth Mossel.

Deze ervaren top-comedian weet als geen ander een publiek te boeien en te laten lachen met zijn persoonlijke verhalen, heldere observaties over alledaagse dingen, en scherpe improvisaties!

EERLIJK

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven. 

Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling EERLIJK.

MI AVENTURA

Tijdens Mi Aventura, brengt Rolf de Latin vibes naar het theater met een breed repertoire aan Nederlandstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie.

Tot op dat Moment

Geen Oudejaarsconference, maar een eindejaars-comedyshow!

Murth Mossel geeft voor het sluiten van het jaar 2020 een andere blik op het nieuws, door middel van scherpe observaties, persoonlijke verhalen en een tikkeltje zelfspot.

Acoustic sessions

Shirma Rouse neemt ons mee terug naar de basis. In haar Acoustic Sessions vergeten we voor een avondje de turbulente periode waar we ons in bevinden. Samen met twee muzikanten wordt dit een super intieme avond waarin Shirma je vol zang en korte verhalen laat swingen.

ZOALS HET HOORT

In zijn tweede avondvullende show, vraagt Edson Da Graça zich af hoe het nou eigenlijk hoort.

Edson groeide op zonder technologie. Hij speelde buiten en deed spelletjes. Zijn kinderen daarentegen, groeien op in een volledig digitale wereld.

Judeska Airlines

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour.