Select Page

Het Huis van Asporaat

Het Huis van Asporaat, producent van aansprekende online formats, televisieprogramma’s, theaterconcepten en management van artiesten. Onze programma’s vinden hun weg naar zowel theaters in binnen- en buitenland, als commerciële televisie zenders. Oprichters en mede-eigenaren van Het Huis van Asporaat zijn de gebroeders Jandino en Kenneth Asporaat.

bekijk alle media

Caribbean Combo in rotterdam ahoy

bekijk judeska in de
tbs-kliniek

Carribean combo
Commercial

Cast presentatie judeska in de tbs-kliniek

Onze laatste Shows

Caribbean Combo

Caribbean Combo is een comedy- en cabaret gezelschap bestaande uit Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe. Op 28 en 29 juni zijn de mannen te zien in Rotterdam Ahoy. Deze show belooft net als de voorgaande shows een waar spektakel te worden.

Nieuwe Klucht met Judeska

Na het succes van de klucht Judeska in de tbs-kliniek kan een vervolg niet uitblijven. En dus is stand-upcomedian, presentator en acteur Jandino Asporaat terug met een splinternieuwe klucht met zijn alterego Judeska in de hoofdrol. Dat het een leuke avond gaat worden, staat nu al vast.

EERLIJK

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven. Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling EERLIJK.

#NoFilter

‘Het mooie van comedy is dat je elk onderwerp bespreekbaar kunt maken’, aldus Murth Mossel. 

Deze ervaren top-comedian weet als geen ander een publiek te boeien en te laten lachen met zijn persoonlijke verhalen, heldere observaties over alledaagse dingen, en scherpe improvisaties!